De IJsbaan Oegstgeest is gesloten

Klik op het plaatje hieronder voor de pdf van het Jaarverslag 2018 van de IJsclub Oegstgeest

2018 2019jaarboekjevoorblad

Wijzigen naar een voordeliger lidmaatschap

Wilt u uw bestaande lidmaatschap wijzigen van het duurdere lidmaatschap door betaling per jaar naar doorlopend lidmaatschap?

Stuur dan een bericht naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling: Ja, ik machtig de IJsclub Oegstgeest om mijn lidmaatschap om te zetten naar doorlopend lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden wij het geweldig dat u lid bent maar heel jammer dat u uw lidmaatschap zou willen opgeven en ons niet langer wilt steunen om de historische ezelenweide in Oegstgeest te beheren on in de winter heerlijk te kunnen schaatsen op natuurijs.

Opzeggen kan door een bericht te sturen naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres en de mededeling: "Hierbij beƫindig ik mijn lidmaatschap."

Let goed op: het lidmaatschap loopt van november tot en met november.

Vooruitzichten voor week 3 in 2019: maandag14 januari tot en met zondag 20 januari

Het wordt kouder en er komt winters weer aan! Komt er ook ijs?

De eerste dagen van deze week is het minder zacht dat het is geweest. Soms wat neerslag maar het valt wel mee. Vriezen doet het misschien een beetje in de nachten. Het wordt in de tweede helft van de week kouder, dat lijkt wel zeker. Hoe koud en welk winters weer er komt: de voorspellingen lopen uiteen. Pas na woensdag 16 januari wanneer de IJsclub Oegstgeest het 125 jarig bestaan heeft gevierd, zal blijken welk winterweer we krijgen. .

(gebaseerd op informatie van Maarten Noort)