20181201 IJsclub Oegtsgeest start het seizoen

Elfstedenchallenge

125wijcSchaatslessen op de IJsbaan Leiden

Schaatles
U kunt als lid van de IJsclub Oegstgeest tegen gereduceerd tarief een heel seizoen schaatsles krijgen van de gediplomeerde trainers van de Warmondse IJsclub.

Maandagavond: 20.15-21.15, uur eerste training 2 oktober 2017
Vrijdagavond: 18.45-19.45, uur eerste training 6 oktober 2017

Een abonnement is voor één avond. Kosten voor gehele seizoen: € 192,-
Dit is een eenmalige speciale aanbieding inclusief verzekering via de KNSB

5-Rittenkaart
Dit jaar is ook een 5-rittenkaart weer mogelijk waarbij u 5 schaatslessen krijgt voor € 50,-
Dit is een perfecte mogelijkheid om te ondervinden of schaatstraining iets voor u is.
De 5-ritten-kaart is alleen geldig op de vrijdagavond op IJsbaan Leiden van 18.45-19.45 uur.

Wilt U na het verbruiken van de 5-rittenkaart willen blijven schaatsen dan is dat ook mogelijk, de reeds betaalde kosten van de 5-rittenkaart worden dan van het nieuw aan te schaffen abonnement afgetrokken.

Aanmelden voor een abonnement of voor de 5-rittenkaart kan via:

U dient bij het opgeven vermelden dat u komt via IJsclub Oegstgeest.

Let op:
Het is verplicht een helm te dragen op IJsbaan Leiden.
Onze verplichte veiligheidseisen:
snijvaste handschoenen,
afgeronde punten aan schaatsen;
goed passende schaatshelm zonder punt aan achterzijde;
(bij voorkeur een ISU goedgekeurde schaatshelm zoals de LAS Mistral ICE II).

Lidmaatschap IJsclub Oegstgeest en Toegang tot de ijsbaan.

Aanmelden via de website of in het clubhuis:

Gezinslidmaatschap: kosten bij inschrijving eenmalig: € 15,- daarna jaarlijks €10,- per automatisch bankbetaling.

Gezin: ouders/verzorgens en thuiswonende kinderen beneden de 18 jaar.

Individueel Lidmaatschap: kosten bij inschrijving eenmalig € 7,50 daarna jaarlijk € 5,- per automatische bankbetaling.

Toelichting: Heeft u online het aanmeldingsformulier ingevuld? Dan liggen uw kaarten klaar voor u in het clubhuis zodra de ijsbaan open is.  Wordt u lid door in het clubhuis het aanmeldingsformulier in te vullen? Dan betaalt u het lidmaatschap contant voor het eerste jaar en per automatische bankbetaling voor de daarop volgende jaren. U ontvangt na inschrijving uw lidmaatschapskaart(en) en kunt u direct schaatsen.

Aanschaf aan de kassa van losse toegangskaarten voor één enkele keer schaatsen:

12 jaar en ouder: € 3,-
Beneden 12 jaar: € 1,-

Toelichting: U of uw kind komt om te schaatsen bij de ijsbaan en betaalt contant per keer de toegangskosten. Losse toegangskaarten zijn geen dagkaarten. Komt u of uw kind meerdere keren per dag schaatsen, dan dient telkens een nieuwe kaart te worden gekocht. Voor een gezin bestaande uit twee of drie leden is bij enkele keren schaatsen het lidmaatschap goedkoper.

Schoolschaatsen:
Per leerling en per begeleider: € 1,- vooraf aan de kassa contant te voldoen.

Aan de kassa is pinnen niet mogelijk. Alle betalingen aan de kassa zijn contant en het liefst gepast!

De vooruitzichten van meteoroloog Maarten Noort

Hopelijk heeft u veel goede herinneringen aan het afgelopen schaatsseizoen. Tot in het volgende!

Maarten Noort

thumb 2015IJsclubOegstgeestOpruimenIJsbaan klaar voor de winter

Bestuursleden van de IJsclub hebben het ijsbaanterrein opgeruimd; de baan staat weer onder water. Alles is klaar voor de winter. In een gezamenlijke actie van het bestuur van de IJsclub is op 30 november 2015 het ijsbaanterrein schoongemaakt en het clubgebouw opgeruimd. De Ezelwei achter kasteel Poelgeest is weer onder water gezet. De IJsclub Oegstgeest heeft alles in gereedheid gebracht om de winter en vele schaatsliefhebbers te ontvangen. De vorst mag komen!

Algemene Ledenvergadering
Zoals ieder jaar aan het begin van een nieuw schaatsseizoen, organiseerde de IJsclub Oegstgeest een Algemene Ledenvergadering (ALV). Dit jaar vond deze plaats op maandag 14 december om 20.00 uur in het clubgebouw bij de ijsbaan aan de Oegstgeesterweg 43.

Het traditionele Jaarboekje met alle informatie over de IJsclub zal dit jaar ontbreken. Het bestuur van de IJsclub heeft besloten te stoppen met het uitbrengen van een papieren versie en alles te concentreren op de website www.ijscluboegstgeest.nl. Daar is de inhoud van het Jaarboekje terug te vinden en ook het ‘Jaarverslag seizoen 2014 – 2015’, het ‘Verslag van de vorige ALV d.d. 15 december 2014’ en de ‘Agenda’ van de komende ALV als download beschikbaar.

Als speciale gast op de Algemene Ledenvergadering, was opnieuw Maarten Noort uitgenodigd om zijn licht laten schijnen over de vorstverwachtingen voor het komende seizoen. Hij voorspelde een over het algemeen warme winter maar sloot een vorstperiode niet uit.

2018 2019 Jaarboekje

2018 2019jaarboekjevoorblad

Klik hier om het Jaarboekje 2018-2019 te downloaden.

2018 Agenda Algemene Ledenvergadering

125ste