Toegangsprijzen

Hieronder staan de keuzes van lidmaaatschap met de daarbij behorende toegangsprijzen. Ook informatie over losse kaartverkoop en over schaatsen voor leerlingen van de basisscholen in Oegstgeest en Leiden staat hieronder.

Gezinslidmaatschap geregeld via een automatische betaling is de meest voordelige keuze.

Pinnen in het clubhuis is niet mogelijk!

Lidmaatschap via deze website: Ja, ik word lid!

Het lidmaatschap loopt van november tot en met november.

Klik op het plaatje hieronder voor de pdf van het Jaarverslag 2018 van de IJsclub Oegstgeest

2018 2019jaarboekjevoorblad

Vooruitzichten voor week 7 in 2019: maandag 11 februari tot en met zondag 17 februari

IJsbaan in OegstgeestHet voorjaar lijkt in aantocht. Meer zon, minder regen en hogere temperaturen dan in de vorige weken. Een enkele keer nachtvorst, heel misschien. De winter van 2018-2019 lijkt een vroegtijdig einde te krijgen. De voorspellingen voor de langere termijn geven voorjaarsachtig weer aan.

Dit zijn de laatste vooruitzichten van deze winter!

(gebaseerd op informatie van Maarten Noort)

schaatser

Heeft u vragen over uw lidmaatschap?

Wilt U meer weten over uw bestaande lidmaatschap of meer weten over het wijzigen van het duurdere jaarlijkse lidmaatschap naar het goedkopere doorlopend lidmaatschap?

Stuur dan een bericht naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw vraag.

U kunt uw bestaande lidmaatschap ook zelf wijzigen door het wijzigingsformulier in te vullen: wijzigingsformulier

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden wij het geweldig dat u lid bent maar heel jammer dat u uw lidmaatschap zou willen opzeggen en ons niet langer wilt steunen om de historische ezelenweide in Oegstgeest te beheren om in de winter heerlijk te kunnen schaatsen op natuurijs.

Opzeggen kan door een bericht te sturen naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres en de mededeling: "Hierbij beƫindig ik mijn lidmaatschap."

Let goed op: het lidmaatschap loopt van november tot en met november.