De IJsbaan is gesloten

schaatser

Heeft u vragen over uw lidmaatschap?

Wilt U meer weten over uw bestaande lidmaatschap of meer weten over het wijzigen van het duurdere jaarlijkse lidmaatschap naar het goedkopere doorlopend lidmaatschap?

Stuur dan een bericht naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw vraag.

U kunt uw bestaande lidmaatschap ook zelf wijzigen door het wijzigingsformulier in te vullen: wijzigingsformulier

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden wij het geweldig dat u lid bent maar heel jammer dat u uw lidmaatschap zou willen opzeggen en ons niet langer wilt steunen om de historische ezelenweide in Oegstgeest te beheren om in de winter heerlijk te kunnen schaatsen op natuurijs.

Opzeggen kan door een bericht te sturen naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres en de mededeling: "Hierbij beƫindig ik mijn lidmaatschap."

Let goed op: het lidmaatschap loopt van november tot en met november.