WTU 20180202ijspret01

IJsclub Oegstgeest, donderdag 2 maart 2018

De ijsbaan is gesloten!

Nu lid worden!

Lidmaatschap IJsclub Oegstgeest en Toegang tot de ijsbaan.

Aanmelden via de website of in het clubhuis:

Gezinslidmaatschap: kosten bij inschrijving eenmalig: € 15,- daarna jaarlijks €10,- per automatisch bankbetaling.

Gezin: ouders/verzorgens en thuiswonende kinderen beneden de 18 jaar.

Individueel Lidmaatschap: kosten bij inschrijving eenmalig € 7,50 daarna jaarlijk € 5,- per automatische bankbetaling.

Toelichting: Heeft u online het aanmeldingsformulier ingevuld? Dan liggen uw kaarten klaar voor u in het clubhuis zodra de ijsbaan open is.  Wordt u lid door in het clubhuis het aanmeldingsformulier in te vullen? Dan betaalt u het lidmaatschap contant voor het eerste jaar en per automatische bankbetaling voor de daarop volgende jaren. U ontvangt na inschrijving uw lidmaatschapskaart(en) en kunt u direct schaatsen.

Aanschaf aan de kassa van losse toegangskaarten voor één enkele keer schaatsen:

12 jaar en ouder: € 3,-
Beneden 12 jaar: € 1,-

Toelichting: U of uw kind komt om te schaatsen bij de ijsbaan en betaalt contant per keer de toegangskosten. Losse toegangskaarten zijn geen dagkaarten. Komt u of uw kind meerdere keren per dag schaatsen, dan dient telkens een nieuwe kaart te worden gekocht. Voor een gezin bestaande uit twee of drie leden is bij enkele keren schaatsen het lidmaatschap goedkoper.

Schoolschaatsen:
Per leerling en per begeleider: € 1,- vooraf aan de kassa contant te voldoen.

Aan de kassa is pinnen niet mogelijk. Alle betalingen aan de kassa zijn contant en het liefst gepast!

2016 2017 Jaarboekje

2016 2017jaarboekje

Klik hier om het Jaarboekje 2016-2017 te downloaden.