De IJsbaan Oegstgeest is gesloten

Wijzigen naar een voordeliger lidmaatschap

Wilt u uw bestaande lidmaatschap wijzigen van het duurdere lidmaatschap door betaling per jaar naar doorlopend lidmaatschap?

Stuur dan een bericht naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling: Ja, ik machtig de IJsclub Oegstgeest om mijn lidmaatschap om te zetten naar doorlopend lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden wij het geweldig dat u lid bent maar heel jammer dat u uw lidmaatschap zou willen opgeven en ons niet langer wilt steunen om de historische ezelenweide in Oegstgeest te beheren on in de winter heerlijk te kunnen schaatsen op natuurijs.

Opzeggen kan door een bericht te sturen naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres en de mededeling: "Hierbij beƫindig ik mijn lidmaatschap."

Let goed op: het lidmaatschap loopt van november tot en met november.