De ijsbaan is gesloten

2021 water inlaatIJsclub Oegstgeest bereidt zich voor op winter

Oegsteest, 4 december 2021

IJsclub Oegstgeest heeft de waterinlaat opengezet en de natuurijsbaan staat intussen al redelijk vol met water. Laat de vorst maar komen!

Deze week is het ijsbaanterrein achter kasteel Oud-Poelgeest opgeruimd. Voorafgaand aan de vorst moet er heel wat gebeuren om de ijsbaan in optimale conditie te krijgen. Het gras moet worden gemaaid, de takken en bladeren worden verwijderd. Recent hebben de lichtmasten een grondige renovatie ondergaan.
Het zicht op de baan is verbeterd. Dat betekent voor de leden ook veiliger schaatsen.
De IJsclub bereidt zich voor op het openstellen van de ijsbaan waarbij rekening wordt gehouden met de geldende coronamaatregelen. Dat betekent onder andere dat bij openstelling van de ijsbaan het coronatoegangsbewijs met ID bij de entree getoond moet worden.
Het bestuur van de IJsclub Oegstgeest heeft besloten de Algemene Ledenvergadering die voor deze maand gepland stond uit te stellen. Dit in verband met de coronabesmettingen en de daarbij behorende maatregelen.
De ledenvergadering vindt nu plaats op maandag 14 maart 2022 om 20.00 uur in het clubgebouw bij de ijsbaan aan de Oegstgeesterweg 43. Alle leden en belangstellenden zijn dan welkom.

Actuele informatie over de openstelling van de ijsbaan en de Algemene Ledenvergadering staan op deze homepage van de ijsclub.