Openingstijden IJsclub Oegstgeest

Maandag tot en met zaterdag: 10.00-23.00 uur
Zondag: 10.00-18.00 uur.

De openingstijden worden vaak aangepast als de conditie van het ijs er om vraagt.

Raadpleeg altijd eerst de website van de IJsclub Oegstgeest voordat u komt schaatsen!

De baan kan tijdelijk worden gesloten voor onderhoud aan het ijs. U dient de aanwijzingen van de baanmeesters op te volgen en mogelijke delen van de baan of de hele baan tijdelijk te verlaten. Maar…het gezellige clubhuis is altijd open!

Vertegenwoordigers van klassen van scholen in Oegstgeest dienen om veiligheidsredenen duidelijke afspraken te maken de dag voor de komst naar de ijsbaan. Per klas moeten ten minste 2 begeleiders aanwezig zijn. Vooraf aanmelden is verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2016 2017 Jaarboekje

2016 2017jaarboekje

Klik hier om het Jaarboekje 2016-2017 te downloaden.