20181201 IJsclub Oegtsgeest start het seizoen

De ijsbaan is gesloten!

Nu lid worden!

Wijzigen naar een voordeliger lidmaatschap

Wilt u uw bestaande lidmaatschap wijzigen van het duurdere lidmaatschap door betaling per jaar naar doorlopend lidmaatschap?

Stuur dan een bericht naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de mededeling: Ja, ik machtig de IJsclub Oegstgeest om mijn lidmaatschap om te zetten naar doorlopend lidmaatschap.

Lidmaatschap opzeggen

Natuurlijk vinden wij het geweldig dat u lid bent maar heel jammer dat u uw lidmaatschap zou willen opgeven en ons niet langer wilt steunen om de historische ezelenweide in Oegstgeest te beheren on in de winter heerlijk te kunnen schaatsen op natuurijs.

Opzeggen kan door een bericht te sturen naar de ledenadministratie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw adres en de mededeling: "Hierbij beëindig ik mijn lidmaatschap."

Let goed op: het lidmaatschap loopt van november tot en met november.

Steun de 333 meter baan in Leiden!

333mSpandoekHek

Ook de IJsclub Oegstgeest doet mee aan de actie om de 333 meter ijsbaan in Leiden te realiseren. De IJsclub Oegstgeest biedt het prachtige jubileumboek ‘Vier eeuwen schaatsen in Oegstgeest’ voor € 10,- te koop aan op veertien punten in Oegstgeest. De opbrengst van de verkoop komt volledig ten goede aan de 333 meter baan.

Kempenaerbuurt

Bakkerij Hugo de Groot (beide filialen)

Het Wijnhuis

Van der Hulst Rijwielen

Lange Voort buurt

Dorpscentrum

Van der Hulst Rijwielen

Daans Bloemen

Restaurant China House

Primera

JUMBO

Hugo van der Mey visspeciaalzaak

K&O

Haaswijk

Snackbar ’t Haasje

Voo meer informatie over de 333m ijsbaan in Leiden:

333m poster

Spandoek

IJsbaan klaar voor de nieuwe schaatswinter 2017 2018!

2017 inlaat

Het kan dus nog! Na drie achtereenvolgende ijsloze winters, kon vorig seizoen weer eens geschaatst worden op de mooie ijsbaan achter kasteel Oud Poelgeest. Een paar honderd enthousiastelingen hebben er van genoten. Dat geeft goede hoop dat het ook komende winter weer raak zal zijn. De IJsclub Oegstgeest is er klaar voor. Zaterdag 25 november is de waterinlaat opengezet, de baan staat intussen onder water en de eerste vliesjes ijs zijn al weer gesignaleerd.

Met het onder water zetten van de baan is het belangrijkste voorbereidende werk afgerond. Het terrein en clubgebouw zijn opgeruimd en in samenwerking met de gemeente Oegstgeest is het hekwerk gerepareerd, de monumentale “Wolkers-eik” gesnoeid en van een hek voorzien en is tenslotte, een verharde parkeerplaats gerealiseerd. Dit alles heeft plaatsgevonden in een plezierig samenspel met het Milieu Educatie Centrum Oegstgeest (MEC), medegebruiker van het clubgebouw gedurende het jaar.

Algemene Ledenvergadering 11 december 2017
Zoals ieder jaar aan het begin van een nieuw schaatsseizoen, organiseert de IJsclub Oegstgeest een Algemene Ledenvergadering. Aan de vooravond van zijn oprichtingsdatum 125 jaar geleden, vindt deze dit jaar voor de 124e keer plaats. De datum is: 11 december om 20.00 uur in het clubgebouw bij de ijsbaan aan de Oegstgeesterweg 43. Alle leden en belangstellenden zijn welkom. U kunt het jaarboekje en de agenda downloaden door te klikken op: agenda.

Lees ook het artikel over de IJsbaan Oegstgeest in de Oegstgeester Courant.

Zondag 10 maart 2018, 11.30 uur

Op zondag 4 maart is de baan om 10.00 uur weer open gegaan! Om 11.30 zakte een ijsmeester door het ijs. De ijsbaan werd daarop gesloten.

2018 03 01 IJsbaan Oegstgeest

De ijsmeesters testen de ijsbaan (1 maart 2018)

2018 2019 Jaarboekje

2018 2019jaarboekjevoorblad

Klik hier om het Jaarboekje 2018-2019 te downloaden.

2018 Agenda Algemene Ledenvergadering

125ste