De IJsbaan is gesloten

Een Coronatoegangsbewijs (een CTB, een QR-code) is noodzakelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder om te worden toegelaten en te kunnen schaatsen. Controle vindt aan de poort plaatst door gecertificeerd personeel. Iedereen dient 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Toegangsprijzen

Als lid heeft u altijd gratis toegang tot de ijsbaan zodra deze is geopend. Met uw lidmaatschap van de IJsclub Oegstgeest ondersteunt u het ecologisch verantwoord beheer en onderhoud van de baan.

Hieronder staan de keuzes van lidmaatschap. Uw goedkoopste optie: doorlopend lidmaatschap door automatisch afschrijving.

Vul nu het formulier in en word lid! Uw lidmaatschapskaart ligt klaar in het clubhuis zodra de ijsbaan open is.  Ja, ik word lid!

Bent u al lid en maakte u tot nog toe het lidmaatschap handmatig over? U kunt dat omzetten naar de goedkopere, automatische afschrijving door dit formulier in te vullen: verzoek tot omzetting betaling lidmaatschap.

Een los kaartje geeft eenmalige toegang. U bent geen lid en komt twee keer (per dag) schaatsen? Dan dient u twee keer te betalen.

Gezinslidmaatschap: €15 bij eerste inschrijving en € 10 jaarlijks daarna.

Individueel lidmaatschap: € 7,50 bij eerste inschrijving en € 5 jaarlijks daarna.

Los kaartje 12 jaar en ouder: € 4

Los kaartje beneden 12 jaar: € 2

Scholen: € 1 per leerling; het bedrag, het aantal leerlingen van de klas x € 1 te voldoen aan de kassa.

Gezins lidmaatschap

• Automatisch overmaken: €10 per jaar. De goedkoopste optie!!!
  • Handmatig jaarlijks overmaken: € 12,50 per jaar
  • Betalen in het clubhuis als de ijsbaan open is: € 15 eerste jaar

Individueel lidmaatschap

• Automatisch overmaken: € 5 per jaar. De goedkoopste optie!!!
  • Handmatig jaarlijks overmaken: € 7,50 per jaar
  • Betalen in het clubhuis als de ijsbaan open is: € 10 eerste jaar

Tarieven voor Scholen

• Toegangsprijs per leerling en per begeleider: € 1 per keer.
  • De begeleider betaalt het hele bedrag. Betaal contactloos of het het exacte bedrag in contanten.
  • Per klas ten minste 2 begeleiders op het ijs.
  • Uiterlijk 24 van te voren aanmelden: info@ijscluboegstgeest.nl

Losse kaartverkoop

• Kinderen tot en met 11 jaar: € 2 per keer
  • Kinderen 12 jaar en ouder € 4 per keer. Betaal contactloos of het exacte bedrag in contanten.
  • Volwassenen € 4 per keer