De IJsbaan is gesloten

Toegangsprijzen

Als lid heeft u altijd gratis toegang tot de ijsbaan zodra deze is geopend. U ondersteunt dan ook de IJsclub Oegstgeest in het ecologisch verantwoord beheer en onderhoud van de baan gedurende het hele jaar.

Hieronder staan de keuzes van lidmaatschap. Uw goedkoopste optie: doorlopend lidmaatschap door automatisch afschrijving.

Vul nu het formulier in en word lid! Uw lidmaatschapskaart ligt klaar in het clubhuis zodra de ijsbaan open is.  Ja, ik word lid!

Bent u al lid en maakte u tot nog toe het lidmaatschap handmatig over? U kunt dat omzetten naar de goedkopere, automatische afschrijving door dit formulier in te vullen: verzoek tot omzetting betaling lidmaatschap.

Een los kaartje geeft eenmalige toegang. U bent geen lid en komt twee keer (per dag) schaatsen? Dan dient u twee keer te betalen.

Schaatsen voor leerlingen van de basisscholen in Oegstgeest en Leiden: zie hieronder.

Gezins lidmaatschap

• Automatisch overmaken: €10 per jaar. De goedkoopste optie!!!
  • Handmatig jaarlijks overmaken: € 12,50 per jaar
  • Betalen in het clubhuis als de ijsbaan open is: € 15 eerste jaar

Individueel lidmaatschap

• Automatisch overmaken: € 5 per jaar. De goedkoopste optie!!!
  • Handmatig jaarlijks overmaken: € 7,50 per jaar
  • Betalen in het clubhuis als de ijsbaan open is: € 10 eerste jaar

Tarieven voor Scholen

• Toegangsprijs per leerling en per begeleider: € 1 per keer.
  • De begeleider betaalt het hele bedrag.
  • Per klas ten minste 2 begeleiders op het ijs.
  • Uiterlijk 24 van te voren aanmelden: info@ijscluboegstgeest.nl

Losse kaartverkoop