images/fotosclubhuis/2020klusbestuur1.jpg

het klussend bestuur

Rob Heemskerk, Jan Juffermans, Kees Juffermans, Henk van Dijk, Wouter Turkenburg

het klussend bestuur

Jaarvergadering 2020 uitgesteld tot april 2021

De jaarvergadering van de IJsclub Oegstgeest, officieel genaamd de Algemene Leden Vergadering, vindt doorgaans  half december plaats. Sinterklaas is dan weer het land uit, de nachten zijn kouder en korter en de vorst heeft zich al een beetje laten zien.

Altijd leuk bezocht door zeer trouwe leden worden tijdens de jaarvergadering belangrijke besluiten genomen over het wel en wee van de ijsclub. Dit jaar is het voor het eerst, in ieder geval voor het eerst in vele jaren, dat de vergadering niet medio december kan plaatsvinden.

Gelukkig bieden de statuten soelaas: statutair kan de jaarvergadering tot in april van het volgend jaar worden uitgesteld. En dat gaat nu gebeuren: de jaarvergadering 2020 zal in april 2021 plaats vinden.