De ijsbaan is gesloten

Schaatsen in Leiden

Is de ijsbaan gesloten en wilt u toch schaatsen? Wilt u of willen uw kinderen meedoen aan schaatstrainingen? Dat kan op de overdekte ijsbaan in Leiden.

Schaatshal Leiden

www.schaatshalleiden.nl

Schaatshal Leiden is een gezellige ijsbaan vlak bij het Centraal Station in Leiden. Leer schaatsen of maak gebruik van onze leuke winterse arrangementen.


Warmondse IJs- en SkeelerclubWIJC 150x90

www.wijc.nl

Bij de Warmondse IJs- en Skeelerclub is iedereen welkom om te komen meetrainen op het ijs van één van de kunstijsbanen in de omgeving. Deze trainingen zijn er voor allerlei soorten schaatsers: Van enthousiaste super-beginners tot super-hardrijders.

Er zijn twee uren door ons gereserveerd in Leiden: maandagavond van 20.15 tot 21.15 uur en vrijdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.

Op die uren schaatsen we in niveaugroepen van zowel junioren als senioren recreanten. Gewoon lekker schaatsen met aanwijzingen van gediplomeerde trainers van onze club.

Een mooie voorbereiding op het echte werk op natuurijs!


Rijnsburgse IJsclub - Wintertrainingen

www.rijnsburgseijsclub.nl

Iedereen die met ons mee wil doen, is van harte welkom. We schaatsen allemaal op de zogenaamde “noren”. Via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kan je een gratis proefles aanvragen. In schema op de website kan je vinden bij welke groep je mee kan doen.